TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE YEŞİL KAMPÜS ÇALIŞTAYI

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Enerji Alt Çalışma Grubu tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde 28.03.2024 tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak “Sürdürülebilir Enerji ve Yeşil Kampüs” başlıklı çalıştay düzenlendi.

Çalıştayda TÜB bünyesindeki 5 üniversiteden katılımcılar tarafından Sürdürülebilir Enerji ve ReYou Projesi, Greenmetric Başvuru Süreci, Çatı Üstü GES Planlaması, Atık Kızartma Yağlardan Biyodizel Yakıt Üretimi, Rüzgar Enerji Potansiyeli Belirlenmesi konularında sunumlar paylaşıldı.

Bu içerik 01.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 66 kez okundu.