Yeşil Trakya Yönetim Toplantısı

Doğal çevremizi,dünyamızı korumak, çevreye ve topluma duyarlı yönetim,akademik ve idari kadrosu ile ve öğrencileriyle beraber araştırma,proje ve çalışmalarda yer almak,gelişmeleri yakından takip ederek farkındalığı artırmak,sıfır atık projesine destek vermek ,birikimlerini ilgili makamlar ve kamuoyu ile paylaşmak ,topluma örnek olmak misyonuyla Trakya Üniversitesi bünyesinde oluşturulan “Yeşil Trakya” birimi gelecek nesillere sağlıklı ve yaşanılabilir bir dünya bırakmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşil Trakya Birimi ,Trakya Üniversitesi’nin sürdürülebilir,ulaşılabilir,yeşil kampüs olma hedefiyle eşitlik,bilgi paylaşımı,barış,saygı ilkeleriyle doğal sistemlerin ve çevremizin korunması için yapılması gerekenleri üniversite kimliğiyle gerçekleştirmek için çalışmalarda bulunan enerji,ulaşım,gıda,su,eğitim,sorumluluk,sıfır atık vb alanlarda öğrencileri ile birlikte tüm kadrosuyla hareket eden birimidir.

Bu kapsamda sıfır atık projesi entegre çevre bilgi sistemine kayıt aşamalarını tamamlayan Trakya Üniversitesi Birim Sorumluları’na 02.02.2021 tarihinde online olarak  projenin tanımı,amaçları ve kazanımları,sistemin kullanımı ve Yeşil Trakya birimi hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.

08.02.2021 tarihinde Trakya Üniversitesi Rektörü Prof Dr Erhan Tabakoğlu’nun yönetiminde Yeşil Trakya birim toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda birim bünyesinde yapılan faaliyetler,projeler değerlendirildi ve ileriki dönemde yapılması planlanan çalışmalar konuşuldu.

Yeşil Trakya iletişim bilgileri

web sayfası www.yesil.trakya.edu.tr

e-posta yesil@trakya.edu.tr

Resim

Bu içerik 10.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 286 kez okundu.